counter hit xanga
Image
Top
Navigation

Als kind al vormde alles in mijn omgeving een inspiratie om te tekenen, bouwen, knutselen of theater te maken met mijn zusjes. De oude tijdschriften uit de jaren 50/60 die mijn moeder bewaarde, prullaria en objecten van rommelmarkten vormden later een inspiratiebron voor mijn werk en werden omgebouwd tot illustraties of decors.

Na mijn studie illustratieve vormgeving aan de kunstacademie in ‘s-Hertogenbosch ben ik freelance gaan werken voor uitgeverijen van boeken, kranten, tijdschriften en producenten van lifestyle producten. Ook maakte ik jarenlang stop-motion animatiefilms voor Sesamstraat.

Mijn werk, veelal in collagestijl, is vrij intuïtief. Ik laat beelden vaak bepalen door het toeval en materiaal dat ik tegenkom. Zo ontstaan eigen wereldjes, vaak anekdotisch en humoristisch. Theater en ruimtelijk werken zijn altijd een passie gebleven en dit resulteert in diverse opdrachten voor theater en andere publieke ruimtes. Sinds 2018 heb ik ook een eigen behanglijn genaamd Dutch Dahlia’s.

Ik werk vanuit mijn studio in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Nieuwsgierig? Neem dan contact met me op, ik denk graag met je mee!

Enkele opdrachtgevers:

Fatboy, Verkadefabriek, IXXI, Brabants dagblad, Sesamstraat, Oilily, Theaterfestival Boulevard, Bosch Parade, Matzer theaterproducties, Santé, Kraamzorg magazine, Bevolkingsonderzoek Zuid.

 
 
foto Gemma van der Heyden

Bewaren

Bewaren